Beste Vini Amici leden,

We kijken  'alweer' terug op een interessante avond in onze wijngilde.  Onder de kundige en vooral mondige leiding van sommelier-conseil Tom Groffils, tevens zaakvoerder van de gelijknamige wijnzaak,  maakten we kennis met de Italiaanse wijnstreken Toscane en Umbrië.   De geheimen van de Sangiovesedruif behoren nu duidelijk tot het verleden.  Als een Italiaans volbloed babbelde Tom zonder enige powerpointbegeleiding het geheel vlotjes aan elkaar.   Zijn cultuur-toerismeweetjes werden ook gesmaakt.

 

Op kritische wijze werden de wijnen vervolgens deskundig geanalyseerd en besproken door onze leden, waarvoor onze dank.

Een overzicht van de geproefde wijnen staat reeds ter beschikking op de website voor jullie als lid (na inloggen) en jullie kunnen hierover ook nog van mening uitwisselen op onze blog.  De website werd aangepast zodat de verslagen van de degustaties nu ook leesbaar zijn op ipad en android tablets.

Het bestuur stelde vast dat er terug leden waren die hun afwezigheid vooraf niet hadden gemeld.  Om praktische en vooral economische reden (teveel flessen open) en ook om anderen een kans te geven kennis te maken met onze wijngilde, verzoeken wij u vriendelijk, indien mogelijk,  uw afwezigheid vooraf te melden. 

 

 

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.