Beste Vini Amici leden,

We kijken  'alweer' terug op een interessante avond in onze wijngilde.  Onder de kundige en vooral mondige leiding van sommelier-conseil Dominique Vandevelde,  maakten we kennis met wat Chili en Argentinie te bieden heeft en wat het perspectief naar de toekomst is.  Op kritische wijze werden de wijnen vervolgens deskundig geanalyseerd en besproken door onze leden, waarvoor onze dank.

Een overzicht van de geproefde wijnen staat reeds ter beschikking op de website voor jullie als lid (na inloggen).

 

 

 

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.