PiemonteUitnodiging degustatie Piëmonte

Op vrijdag 27 november zullen ons eigen leden, de gebroeders Reinhold en Kurt Ranft de Italiaanse streek Piëmonte onder het (wijn)vergrootglas houden. Op deze manier komen we voor het eerst zeker tegemoet aan één van onze doelstellingen “inbreng van onze eigen leden”.

Met Reinhold en Kurt 
halen we ervaringsdeskundigen in huis. Van thuis uit kennen zij deze streek door en door. Hun ouders hebben er immers een hotel. Dit jaar begeleidden zij er zelfs een groep enthousiaste wijnliefhebbers , waaronder enkele van onze leden.

Wij kijken 
er naar uit om de parels Barolo, Barbaresco ea. van de Langheregio te mogen ontdekken.

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.